Honden Gadgets

Global Pet Finder
De Global Pet Finder biedt een apparaatje ter grootte van een gom dat met een lus aan de halsband wordt aangebracht. Het kan niet alleen gebruikt worden om de viervoeter te vinden, maar ook om te waarschuwen wanneer het ergens komt waar het niet mag komen. Daartoe plaats je scanners aan de grenzen van de je eigendom. Eens de hond die overschrijdt, stuurt de Global Pet Finder je een sms dat je op de hoogte brengt van de ontsnapping. Het apparaat kan veel en is dus niet goedkoop: 300 euro in aankoop en een maandelijke toeslag.

GSM voor honden
de gsm voor honden, voorlopig nog een prototype. De gsm heeft veel vaardigheden gemeenschappelijk met de Global Pet Finder. Het grote verschil zit in het feit dat de gsm je ook zal toestaan te praten met je hond. Via een luidspreker kan je de halsband van je hond bellen. De gsm zal automatisch opgenomen worden, zodat je tegen je geliefde viervoeter kan praten. En omdat de luidsprekers in beide richtingen werken, kan je ook horen of je hond jankt of blaft. Het apparaat zelf is nog niet officieel voorgesteld, maar verwacht wordt dat het nog dit jaar op de markt komt. Een richtprijs is ook nog niet gekend, die wordt verwacht in de laatste zomer van 2006.

Partners
Bol.com
grootste assortiment
Petsplace.nl
grootste dierenketen
Hondenbed.nl
bedden en manden

Nieuwe collectie: voor honden
De nieuwe wintercollectie is binnen! Naast prachtige winterjassen, bodywarmers & truien hebben we ook een collectie prachtige kerstpakken & grappige gadgets voor de feestdagen.
De nieuwe en betaalbare hondenmode vindt ook dit najaar weer gretig aftrek!
Te koop bij: Hippehond.nl

Lichtgevende halsbanden
U kent het wel, het regent, uur of 11 savonds en u gaat met de hond nog even een blokje om..
Gelukkig is dat uren lange zoeken naar uw ‘trouwe’ viervoeter voorbij!
Met de lichtgevende halsband van Shinningcollar vindt u uw makker zelfs bij een maansverduistering nog terug!
Te koop bij: Shiningcollar

Trendy hondenkussens
DOGCONCEPT richt zich op de hondenbezitter die bewust bezig is met lifestyle. Ook in het leven met hun hond.
DOGCONCEPT introduceert een comfortabel en trendy hondenkussen. Je kunt kiezen uit twee modellen namelijk DREAM en MIDNIGHT. De collectie kenmerkt zich door tal van intense basiskleuren als ANtrACIET en ZAND aangevuld met een seizoenskleur.
Te koop bij: DOGCONCEPT

Deurbel voor honden
Technologie helpt niet alleen de mens, maar ook de hond. Speciaal voor onze trouwe viervoeters zijn uitvinders massaal aan de slag gegaan, met opmerkelijke resultaten! Een hond blaft wel eens om naar buiten gelaten te worden voor een plasje. Een speciale deurbel voor honden maakt daar een eind aan. De hond kan, wanneer hij nodig moet met zijn poot op een apparaatje gaan staan, waardoor u een bel hoort.
Te koop bij: smarthome.com

Vertaalmachientje voor honden
Honden blijken niet alleen thuis populair te zijn, maar ook in de hardwarebranche van computers. Aibo en haar puppy’s zijn daarvan een perfect voorbeeld, en al dat leuke speelgoed komt uit één land: Japan. Zo ook het nieuwste snufje van de speelgoedfabrikant Takara, Bowlingual genaamd. Dit apparaat kan aan het geblaf van honden “horen” of zij zich blij, bedroefd, gefrustreerd, boos, verlangend of verdedigend voelen. Het apparaatje gaat ongeveer $120 kosten en wordt deze zomer in Amerika uitgebracht. Het is niet bekend wanneer Europa aan de beurt is..

Robothondje
Mei 2005 was het groot feest bij Sony. Aibo het sympathieke robothondje is toen namelijk vijf jaar geworden. In deze vijf jaren is Aibo uitgegroeid van een nog wat onhandige pup tot een pienter klein hondje met instincten en emoties.

De Aibo ERS-220A heeft aandacht en liefde nodig, maar ook eten (opladen), slaap en beweging. Hij is duidelijk nieuwsgierig, vaak vrolijk maar soms ook boos, verrast, bang, ontevreden of zielig. 21 gekleurde lampjes rondom zijn koppie geven zijn emoties weer. Aibo luistert naar 75 gesproken commando’s van zijn baasje, …tenminste als hij daar voor in de stemming is.

Doggy Smile
Leuk speeltje voor je hond en voor jezelf als toeschouwer.

Iedereen schrikt zich te barsten als jouw hond met deze brede grijns de hoek om komt zetten. Perfect voor hondeneigenaren die hun honden veel te serieus nemen. Hiermee wordt jouw hond niet de coolste hond in het park, maar zorgt hij zeker voor de meeste hilariteit!

Partners
Bol.com
grootste assortiment
Petsplace.nl
grootste dierenketen
Hondenbed.nl
bedden en manden

Eigenschappen:
Gigantische rubberen lippen met tandenrijk gooispeeltje voor honden. Cylindrisch mondstuk zit vast aan de komische lippen. Gemaakt van niet giftig rubber. Afmetingen: speeltje: 9.5 x 9 x 8cm (orginele grootte ). Mondstuk: 5 x 3 x 3cm.
Dit product is niet om door je hond op te laten eten dus je moet er wel bijblijven. Dit niet een echte klus want het is erg leuk om naar te kijken!
Te koop bij: Bestel.nl

hondenbank

Sofa voor de hond
Dierenvilla.nl geeft u de primeur voor Nederland en Belgie voor deze bijzonder luxieuze slaapbank voor de veeleisende honden en hondeneigenaren. Slapen als een koning en een perfect woondesign. Eindelijk kan het …een echt meubelstuk voor uw hond van perfect design en uiterst solide afwerking!- Bauhaus-design
– Kwaliteitsmateriaal (lederlook) met de look en gevoel van echt leder welke handig is te reinigen
– Ingebouwd M4D-matras, gekend voor zijn ongeevenaarde levensduur
– Extra zwarte plush wasbare overtrek voor de koude winterdagen
– Extra hoge kanten voor dat beschermend gevoel

Te koop bij: Dierenvilla

Tas van de hond
U leest het goed, geen tas voor de hond, maar een tas van de hond!

Deze handtas van de Cavalier King Charles Spaniel is levensecht. Maak de sier met deze tas. Exclusief bij Hondenwinkel. In Amerika lopen Fran Drescher, Hilary Duff, Kate Hudson ermee.
Ideaal voor het bewaren van de mobiel sleutels en portemonnee.

Pluche Handtas Cavalier King Charles Spaniel zoals afgebeeld: € 39,95

Te koop bij: Hondenwinkel.nl

Uw hond is jarig ?
bij hondentaart kun je feestelijke taarten bestellen voor je viervoeter, er zijn 2 soorten basis en uniek en de laatste wordt versierd met een kluifje en toefjes “slagroom”.

Vanaf € 9,50 incl verzendkosten …info hondentaart.nl

Te koop bij: Hondentaart.nl