Over Hondenplaza

Hondenplaza bestaat al sinds 2002 en heeft door de jaren heen verschillende baasjes gehad.

In 2019 is de website overgenomen door Peter en Guido (dat ben ik!).

Peter heeft op dit moment een kat en stiekem klopt zijn sportieve hartje iets sneller voor onze zustersite Kattenplaza.nl. 🙂

Ik verzorg het dagelijkse beheer van de website(s) en heb op dit moment een paar kleine aquariums met vissen, garnalen en slakken.

Ik ben opgegroeid met de honden van mijn oma en tante. Volgens mij waren het een boerenfox (Trixie) en twee vuilnisbakjes (Charlie en Joep).

Trixie en Charlie zijn erg oud geworden op een dieet van Frolic brokjes en voorgekauwde boterhammen met dik gesmeerde leverworst en roomboter als tussendoortjes… maar dat is een verhaal voor een andere keer.

Ondertussen zijn ze al lang geleden (inclusief oma) over de regenboogbrug gehuppeld. In de toekomst wil ik graag een hond, maar op dit moment past het niet in het leven van mijn vriendin en ik. En dan vind ik dat je er ook niet aan moet beginnen.

Zowel Peter en ik werken dagelijks met websites. Er is nog ontzettend veel werk aan de winkel op Hondenplaza en dat knip ik dan ook op in heel veel stukjes.

Voorlopig kan het er dus allemaal nog wat rommelig uit zien.

Als de site een beetje opgeknapt is, hoop ik dat je het met ons eens zult zijn dat Hondenplaza na al die tijd weer de beste hondenwebsite voor de beste baasjes is.

We vinden het tof als mensen eerst een kijkje nemen bij een van de vele dierenasielen voor hun nieuwe hond of gebruik maken van een herplaatsingswebsite. In plaats van meteen voor een schattige puppy te kiezen of een hond uit het buitenland naar Nederland te slepen.

Van de overzichten met fokkers en advertenties voor het (ver)kopen van puppies hebben we dan ook afscheid genomen. Het is voor ons niet goed te beheren en de kwaliteit valt niet te garanderen.

Ga daarom bijvoorbeeld naar een rasvereniging als je een rashond wilt en een fokker zoekt. We gaan ze vermelden op alle hondenrassen pagina’s. En voor tweedehands spulletjes kun je natuurlijk prima op Marktplaats terecht.

Wil je ons helpen Hondenplaza weer groot te maken? Deel onze artikelen dan met iemand die je kent of op social media als je een artikel nuttig vond.

Alvast bedankt!