Uitleg

Beste bezoeker,

Hondenplaza heeft tal van fuctionaliteiten, hieronder een overzicht van de belangrijkste en hun werking.

 

HONDENPROFIELEN

Op hondenplaza kan je ‘n profiel aan maken van je hond, je kan op die manier je hond voorstellen en ‘n paar mooie foto’s van je hond uploaden. Heb je meerdere honden dan kan je meerdere hondenprofielen aanmaken. leuk als je ook deelneemt aan het forum, andere gebruikers kunnen daar op de knop bij jouw naam klikken en zien dan direct jouw hond(en)

Weblog

Hondenplaza biedt je de gelegenheid tot het bijhouden van een weblog, in een weblog plaats je de belevenissen van en over je hond. Hier plaats je dus verhalen van en over je hond, (vragen over je hond stel je even op het hondenforum)

KALENDER

De kalender op hondenplaza is een handig hulpje, dient uw hond over 6 weken opnieuw ontvlooit te worden, plaats dit dan op uw kalender, op de desbetreffende dag krijgt u een mailtje ter herinnering.

LOCATIES

Hondenplaza heeft een locatiemodule, door het ingeven van uw postcode rechts bovenin de site krijgt u een overzicht van dierenartsen, dierenwinkels, dierenartsen etc bij u in de buurt. Mist u een locatie bij u in de buurt, voeg deze dan zelf toe!

ADVERTENTIES

Hondenplaza beschikt over een advertentie systeem waar u kostenloos alles wat met honden te maken heeft kan aanbieden. Het aanbieden van honden/puppies is voorbehouden aan fokkers met een fokker account op Hondenplaza

FOKKER ACCOUNT

Bent u een fokker en aangesloten bij een rasvereniging en geeft u uw pups af met stamboom dan kan u op Hondenplaza een fokker account aanmaken. Om een fokker account aan te maken dient u zich eerst als normaal gebruiker te registeren, hierna gaat u als u bent ingelogd naar fokkers en kiest daar voor ‘fokker toevoegen’ Zodra uw aanmelding is goedgekeurd bent u terug te vinden in de index van fokkers. Als fokker heeft u ook de mogelijkheid om in het advertentie systeem onder ‘puppies aangeboden’ een advertentie te plaatsen als u pups heeft.

FORUM

Hondenplaza beschikt over een forum, hier kan u vragen stellen over alles wat met honden te maken heeft en uw eigen kennis met andere delen

VIDEOS

Op hondenplaza kan je leuke videos toevoegen over honden, de videos dienen op youtube te staan of geplaatst te worden, op youtube klikt u onder de video op de ‘delen knop’, de url die u dan krijgt plakt u bij hondenplaza in het video gedeelte.

PROFIEL

Op hondenplaza heeft elke gebruiker een profiel, in je profiel zijn meerdere zaken terug te vinden zoals je deelname aan het forum de fotowedstrijd, quizen etc.

Clubs

Clubs zijn er voor mensen met dezelfde interesses, je kan je aansluiten bij een club of je kan je eigen club starten!

 

Tot slot

Voor alle bovenstaande mogelijkheden heeft u een account nodig en dient u te zijn ingelogd.

Heel veel plezier op de site!