Site Policy | Hondenforum

Avatar

Overweeg te registreren
gast

sp_LogInOut Inloggen sp_Registration Registreren

Registreren | Wachtwoord kwijt?
Uitgebreid zoeken

— Forum bereik —— Match —

— Forumopties —

Minimum lengte zoekwoord is 3 tekens - maximum lengte zoekwoord is 84 tekens

Registration policy

Forumgedrag
Wellicht kun je voorstellen dat er afspraken nodig zijn. Dit gaat niet alleen over wat wel en niet mag, maar ook over hoe een ieder zich gedraagt.
Misschien dat een aantal regels je wat overdreven in de oren zullen klinken, maar in de praktijk blijkt dit gewoon nodig te zijn.

Bij internet-communicatie gelden in feite dezelfde waarden en normen als in het dagelijkse leven: 'behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden door anderen'. Met andere woorden, toon beleefdheid en respect tegenover de anderen. Het lijkt dan misschien wel dat je met een anonieme computer communiceert, maar aan de andere kant zit er ook een mens van vlees en bloed.

Neem op een leuke manier deel aan het forum, 'binnen het toelaatbare' is iets anders als 'leuk'.

Stuur een pm naar de beheerder als:
- je iets tegen komt dat niet door de beugel kan (op welke manier dan ook). Het is niet de bedoeling dat je in dat topic de zogenaamde wijsneus gaat uithangen, maar dat je de kwestie meldt.
- de regels niet nageleefd worden.
- jij je aan iemand of iets stoort op dit forum

In de titel van de pm: de gebruikersnaam van betreffende persoon/of de topictitel.
In het bericht: de url van het topic waar e.e.a zich voordeed, alsmede je motivatie.

De beheerder zal je pm uiteraard vertrouwelijk behandelen, de kwestie bekijken en passende maatregelen nemen.

Het is ook mogelijk de situatie te melden d.m.v. het rode uitroepteken in het bericht.
Je melding zal dan ook vertrouwelijk behandeld worden en eventuele maatregelen zullen genomen worden.

Problemen met andere personen worden niet via het forum uitgevochten.
Sowieso is een forum geen geschikte plek ervoor, maar in het verleden is gebleken dat het gauw uit de hand loopt, doordat iedereen zich er mee kan bemoeien, terwijl velen er vaak maar weinig van weten.

Het is niet verplicht, maar voorstellen wordt op prijs gesteld

Als je als nieuw lid op het forum komt en van plan bent om hier regelmatig terug te keren, wordt het op prijs gesteld als jij je voorstelt in het daarvoor bestemde onderdeel.
Kijk via de forumindex, of klik op onderstaande link:
http://www.kattenplaza.nl/phpB.....um.php?f=3

Het is op dit forum niet toegestaan meerdere accounts per persoon ( zg. schaduwaccounts) te maken/gebruiken.
Bij constatering zal een pm gezonden worden en dubbele account(s) verwijderd.

Algemeen
De beheerders en moderators van dit forum zullen ongewenst materiaal z.s.m. verwijderen. Het is echter onmogelijk om elk bericht op inhoud te controleren. Door in te stemmen met de voorwaarden ( bij de aanmelding op deze site) erken je dat alle berichten op dit forum de meningen van de gebruikers zijn en niet van de beheerders of moderators (behalve bij de berichten die door deze mensen geplaatst zijn). Het beheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers.

Je zult geen kwetsende, respectloze, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, discriminerende of seksueel georiënteerde berichten plaatsen. Het is niet toegestaan berichten te plaatsen die in strijd zijn met de wet. Alvorens berichten te plaatsen heb je kennis genomen van de forumregels/mededelingen en je dient je hieraan te houden. Bij het overtreden van deze voorwaarden of het niet opvolgen van de aanwijzingen van het beheer, kan je toegang tot deze site direct en permanent geblokkeerd worden en zal eventueel je service provider op de hoogte worden gesteld van je gedrag.

In sommige discussies kunnen de gemoederen hoog oplopen. Hierbij beslist de moderator ( cq. beheerder ) of een onderwerp al dan niet gesloten cq. verwijderd wordt. Indien mogelijk zal hieraan vooraf een openbare waarschuwing in het onderwerp zelf geplaatst worden. Wordt zo’n waarschuwing genegeerd is de moderator ( cq. beheerder ) gerechtigd het onderwerp te sluiten cq te verwijderen.
Het beheer van de site heeft het recht alle berichten te verwijderen, bewerken, verplaatsen en heeft het recht onderwerpen en fora te sluiten op het moment dat zij dit passend vindt. Dit eventueel zonder opgaaf van reden.

Het IP adres van je computer wordt bij elk bericht opgeslagen om het beheer van de site te vereenvoudigen. Verder bewaart het systeem cookies op jouw computer om voor jou bij te houden welke berichten je al hebt gelezen. Deze cookies bevatten geen gebruikersinformatie die in het profiel opgegeven wordt. Door deze voorwaarden te accepteren stem je er in toe dat bovenstaande gegevens bijgehouden worden. Deze en andere persoonsinformatie zullen niet bekend worden gemaakt aan derden, mits de voorwaarden overtreden worden.

Het e-mail adres dat je opgeeft wordt alleen gebruikt voor: het bevestigen van je account en wachtwoord, het verzenden van een nieuw wachtwoord als je jouw wachtwoord vergeet en om je op de hoogte te houden als er een nieuw bericht wordt geplaatst in een topic waarop jij je geabonneerd hebt.

Gebruik geen 'BreZâh'-taal, MSN taal of complete zinnen in hoofdletters. Gebruik gewoon Nederlands ( Belgisch), dit leest veel prettiger en daardoor kunnen we je beter begrijpen cq. helpen.

Het is tot 240minuten na plaatsing van je bericht mogelijk je bericht te bewerken ivm bijv. typfouten.
Wijzig je berichten niet achteraf, zodat het verloop van het topic niet meer te volgen is. Dus ook niet de complete inhoud van je bericht verwijderen.

Geen crossposting (meerdere keren hetzelfde bericht in de diverse hoekjes).

Privé berichten, privé mails evenals privé gegevens mogen niet openbaar gemaakt worden zonder toestemming van de auteur.

Reclame maken via het forum is niet toegestaan.
Voor leden die minimaal drie maanden lid zijn en minimaal 200 berichten geplaatst hebben wordt er een uitzondering gemaakt.
Wel in beperkte mate, dit ter beoordeling van het beheer.

Spam verspreiden via het forum is niet toegestaan

Reclame maken en/of een link plaatsen naar andere kattenfora cq. sites is niet toegestaan.
Tenzij relevantie t.o.v. het onderwerp duidelijk is. Dit ter beoordeling van het beheer.

Indien blijkt dat er frequent op een negatieve manier gereageerd wordt, dit ter beoordeling van de beheerder, dan zal je account/ip adres afhankelijk van de ernst na 1 of 2 waarschuwingen voor 2 weken tot een maand op non-actief worden gesteld. Bij herhaling zal dit definitief geblokkeerd worden.
Mocht je tussentijds op een andere manier het forum bezoeken cq reageren gaat de periode van de blokkade opnieuw van start


Forum tijdzone: Europe/Amsterdam

Grootst aantal on-line gebruikers ooit: 194

Nu on-line:
45 Gast(en)

Members Birthdays
sp_BirthdayIcon
Today None
Upcoming None

Top-schrijvers:

Anonymous: 5792

Doggiewomen: 3186

Doggiewoman: 2638

akita: 2290

bubbels: 1638

daanentous: 1557

angel: 1494

aimee: 1228

granny: 1158

dox ar us: 1053

Gebruikers statistieken:

Gasten: 6

Leden: 20760

Moderators: 0

Beheerders: 0

Forum stat.:

Groepen: 7

Forums: 39

Onderwerpen: 11136

Berichten: 78865

Nieuwste leden:

Melzz, Outdoor, Irish wolfhounds of Kate s meadow, Co Di CheFay, Yvedoh, Ronald1971, WatchMyDog Nederland, WatchMyDog, Gaby Gevers, Rene2563

Administratoren: