Facebook groep vermiste (huis) dieren | Hond gevonden / vermist ! | Hondenforum

Avatar

Overweeg te registreren
gast

sp_LogInOut Inloggen sp_Registration Registreren

Registreren | Wachtwoord kwijt?
Uitgebreid zoeken

— Forum bereik —
— Match —

— Forumopties —

Minimum lengte zoekwoord is 3 tekens - maximum lengte zoekwoord is 84 tekens

sp_Feed Onderwerp RSS sp_TopicIcon
Facebook groep vermiste (huis) dieren
4 september 2012
15:33
Avatar
vermistedier
Member
Members
Forumberichten: 14
Lid sinds:
2 september 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hoi!
Wat fijn dat we hier ook een "hoekje" is waarin de vermissingen van huisdieren kunnen worden gemeld. Hoe meer mensen van een vermissing (of gevonden dier) weten, hoe beter het is! Des te meer mensen kunnen meekijken tenslotte.

Ik weet dat dit een lang bericht is, maar wil jullie vragen het helemaal te lezen.

Recent is een FB-groep opgericht : http://www.facebook.com/groups.....uisdieren/
waarin vermissingen min of meer "centraal" kunnen worden gemeld. Vandaaruit worden door de (nu al ruim 1600 leden) deze berichten doorgezet op hun eigen tijdlijn en op die van andere mensen (of andere groepen).

Om een zo goed en groot mogelijk bereik te hebben is het belangrijk dat ook jullie, van het forum waar je dit bericht nu leest, lid worden van die FB-groep en de berichten die er komen doorzet. Natuurlijk wel naar mensen die in de buurt wonen van een vermissing, zodat zoveel mogelijk een en ander wordt verspreid zodat zoveel mogelijk mensen mee uitkijken!

-->

Omgekeerd mag je natuurlijk zelf daar een vermissing melden. Let hierbij echter op de "regels"; we willen alle vermissingen op eenzelfde manier. Kijk bij "bestanden" bovenaan die pagina, onder de rode pijl!! Lees eerst rustig hoe je een vermissing moet melden; welke informatie nodig is om een zo groot mogelijke succeskans te hebben.
Als je een vermissing (of gevonden dier) op de FB-groep meldt, hou de melding dan actueel, geef regelmatig een update zodat iedereen weet wat de status is en het bericht onder ieders aandacht blijft.

Er zijn inmiddels afspraken met een aantal mensen gemaakt die die vermissingen doormelden op een grote hondengroep op FB; op Het Hondenforum en we hopen dat DIT forum hierbij komt. Wie van jullie wil die taak op zich nemen? Het gaat om een klusje van ongeveer een kwartiertje per dag, liefst in de ochtend. Het is dan de bedoeling dat je de vermissingen vanuit de FB-groep op het forum waar je nu leest doormeldt. Hoe dat moet leggen we je dan graag uit; het is niet moeilijk!!!
Natuurlijk moet je dan ook de updates "volgen" en die hier neerzetten.

Meer vragen? Neem via Facebook contact op met de groep "Vermiste huisdieren" en we helpen je graag verder.

In de groep staan, in de "bestanden" ook tips wat je zelf kunt doen als je je dier kwijtbent OF als je wilt helpen het bericht te verspreiden. Snelheid is daarbij belangrijk; als je een bericht ziet verschijnen is het fijn als je dat op zo kort mogelijke termijn doorzet!

Binnen de FB-groep is het "delen" van berichten niet mogelijk; er komt altijd een link bij het bericht te staan; die kun je op een andere tijdlijn zetten waarna het bericht WEL op de binnen FB gebruikelijke manier, deelbaar wordt.

Meld dit bericht

Forum tijdzone: Europe/Amsterdam

Grootst aantal on-line gebruikers ooit: 194

Nu on-line:
22 Gast(en)

Nu op deze pagina:
1 Gast(en)

Members Birthdays
sp_BirthdayIcon
Today None
Upcoming None

Top-schrijvers:

Anonymous: 5792

Doggiewomen: 3186

Doggiewoman: 2638

akita: 2290

bubbels: 1638

daanentous: 1557

angel: 1494

aimee: 1228

granny: 1158

dox ar us: 1053

Gebruikers statistieken:

Gasten: 6

Leden: 20760

Moderators: 0

Beheerders: 0

Forum stat.:

Groepen: 7

Forums: 39

Onderwerpen: 11136

Berichten: 78865

Nieuwste leden:

Melzz, Outdoor, Irish wolfhounds of Kate s meadow, Co Di CheFay, Yvedoh, Ronald1971, WatchMyDog Nederland, WatchMyDog, Gaby Gevers, Rene2563

Administratoren: