Probleemgedrag Mechelse pup 6 maanden | Gedrag | Hondenforum

Avatar

Overweeg te registreren
gast

sp_LogInOut Inloggen sp_Registration Registreren

Registreren | Wachtwoord kwijt?
Uitgebreid zoeken

— Forum bereik —
— Match —

— Forumopties —

Minimum lengte zoekwoord is 3 tekens - maximum lengte zoekwoord is 84 tekens

sp_Feed Onderwerp RSS sp_TopicIcon
Probleemgedrag Mechelse pup 6 maanden
11 april 2014
19:23
Avatar
LindaMarley
New Member
Members
Forumberichten: 1
Lid sinds:
11 april 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Hallo iedereen,

Hallo iedereen,

Ik hoop dat ik hier goed zit, ben inmiddels ten einde raad. Het gaat om mijn Mechelaar pup van 6 maanden.

Marley is een onwijs lieve hond, alleen vertoond ernstige gedragsproblemen. Binnens huis is zei de liefste hond die je je kunt wensen, maar buiten is het een waar drama!

Honden, kinderen, mensen, fietsers alles vliegt zei aan. Ik volg al een tijd 1 op 1 training bij een gespecialiseerde man, maar het lijkt van kwaad tot erger te gaan. Mijn hondentrainer weet nu zelf ook niet meer goed wat hij ermee aan moet. Hij geeft aan dat Marley dit gedrag vertoont uit angst, maar dit zet zich inmiddels om in agressie. Bij het zien of horen van andere honden gaat haar nekvel recht overeind, het lijkt wel of ze een soort 'black out' krijgt Ook heb ik een puppy cursus met haar gevolgd, wat helaas ook geen resultaat opleverde. Momenteel is het probleem zo ernstig dat ik er elke keer tegenop zit op met haar naar buiten te gaan.

Nu is Marley nog een pup van net aan 6 maanden, maar ik ben mezelf er heel goed bewust van dat ook zei groot word. De angst dat zei dit gedrag doorzet is bij mij dan ook erg groot.

Zelfs heb ik al aan een herplaatsing gedacht, al is dit het laatste waar ik aan moet denken. Ik heb me wel voorgenomen dat ik alles ten goede van Marley wil doen.

Nu heb ik op internet al van alles afgestruimd, contact gehad met de dierenarts etc. Maar de juiste oplossing kunnen we maar niet vinden. Dit ook omdat mijn portomonnee voor haar langzamerhand begint op te raken. Ik ben inmiddels meer als 1000 euro kwijt aan haar geweest (natuurlijk met alle liefde).

Vandaar dat ik als laatste 'optie' toch hier een bericht besloot te plaatsen. Hebben jullie misschien nog tips voor mij? Of mensen die 'vrijwillig' (natuurlijk tegen een redelijke vergoeding) aan her opvoeding doen? Ik zit momenteel echt met mijn handen in het haar en weet me er even geen raad meer meer

Alvast ontzettend bedankt en ik hoop op een reactie!

Groeten,

Linda en Marley..

22 april 2014
14:51
Avatar
Bloemmie
New Member
Members
Forumberichten: 2
Lid sinds:
1 april 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Hoi Linda ,

Ik dacht ik reageer even op je bericht aangezien dit forum niet echt actief is.

Veel verstand heb ik hier niet van heb zelf een franse bulldog vroeger hebben we wel mechelse herder gehad erg lief beest en heel rustig ook .
Ik denk inderdaad dat het angst is en ik zou denken dat je het hele gedrag wat ze vertoond moet negeren ..... is heel moeilijk maar als je erop reageer ziet ze dat waarschijnlijk als soort beloning dus zal ze het blijven doen . Honden die bang zijn van vuurwerk moet je ook negeren ......dus denk dat het in dit geval ook zo is . Goed gedrag belonen met klein honden snoepje oid slecht gedrag negeren .

Ik hoop dat je vol houd het zijn erg lieve en trouwe beesten de herders !
En niet er tegen op zien om met haar naar buiten te gaan dit voelt ze goed aan dat je er tegen op ziet en zal daarop ook reageren .

Succes .

Forum tijdzone: Europe/Amsterdam

Grootst aantal on-line gebruikers ooit: 194

Nu on-line:
29 Gast(en)

Nu op deze pagina:
1 Gast(en)

Members Birthdays
sp_BirthdayIcon
Today None
Upcoming None

Top-schrijvers:

Anonymous: 5792

Doggiewomen: 3186

Doggiewoman: 2638

akita: 2290

bubbels: 1638

daanentous: 1557

angel: 1494

aimee: 1228

granny: 1158

dox ar us: 1053

Gebruikers statistieken:

Gasten: 6

Leden: 20760

Moderators: 0

Beheerders: 0

Forum stat.:

Groepen: 7

Forums: 39

Onderwerpen: 11136

Berichten: 78865

Nieuwste leden:

Melzz, Outdoor, Irish wolfhounds of Kate s meadow, Co Di CheFay, Yvedoh, Ronald1971, WatchMyDog Nederland, WatchMyDog, Gaby Gevers, Rene2563

Administratoren: