Goede diervoeding is een keuze met het hoofd én met het hart

Hills LogoGezonde voeding is net zo belangrijk voor uw huisdier als voor uzelf. U wilt graag zo lang mogelijk genieten van uw geliefde hond of kat, en goede voeding kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Huisdieren hebben net als mensen de geschikte voedingstoffen in de juiste verhoudingen en hoeveelheden nodig. Een pup heeft hele andere voedingsbehoeften dan een bejaarde hond, en een huisdier met een ziekte of aandoening kan een langer en kwalitatief beter leven leiden met de juiste voeding.
Iedere hond of kat is een uniek dier en heeft ook zo zijn of haar eigen individuele voedingsbehoefte. Hill’s Science Plan biedt perfect gebalanceerde kwaliteitsvoeding die tegemoet komt aan deze verschillende behoeften.

Voorkomen is beter dan genezen
Hill’s dierenvoeding is ruim 70 jaar geleden ontwikkeld door een dierenarts. Tegenwoordig bestaan wij onder meer uit een team van 150 dierenartsen en voedingsspecialisten die zich dagelijks bezighouden met het ontwikkelen, onderzoeken en controleren van de diverse voedingsproducten.
Science Plan droogvoer bevat een superieure anti-oxidant formule met vitamine C en E, bèta-caroteen en selenium. Deze anti-oxidant formule biedt bescherming tegen celbeschadiging in het lichaam, waardoor het immuunsysteem van uw huisdier sterk blijft.

Partners
Bol.com
grootste assortiment
Petsplace.nl
grootste dierenketen
Hondenbed.nl
bedden en manden

Hill’s Science Plan versus supermarktmerken
Door een juiste verhouding van 50 verschillende voedingsstoffen in Science Plan heeft u per dag minder nodig van dan van een supermarktmerk en doet u er langer mee. Maar Science Plan biedt veel belangrijkere voordelen:
Eén van de belangrijkste kenmerken van Science Plan is dat het een vaste samenstelling (fixed formula) heeft en dat wij geen concessies aan de kwaliteit van het product doen door bijvoorbeeld goedkopere grondstoffen te gebruiken.
Verder bevat Hill’s Science Plan specifiek t.o.v. andere bekende Europese A-merken uit de supermarkt*:

Tot 4 keer meer vitamine E en C om het immuunsysteem sterk te houden.
Tot 68% minder natrium om een gezond hart, gezonde nieren en een optimale bloeddruk te ondersteunen.
Bovendien is Science Plan verrijkt met een speciale mix van omega-3 en omega-6 vetzuren voor een gezonde huid en vacht.

  • Gebaseerd op het gezamenlijke marktaandeel in geld van 5 EU-landen (bron: Symphony IRI Group Limited, 52 w/e oktober 2010). Alleen droogvoer in de belangrijkste grootwinkelbedrijven.

Fixed Formula
Hill’s gebruikt voor alle producten een zogenaamde ‘fixed formula’, dit betekent dat altijd dezelfde ingrediënten in een vaste verhouding gebruikt worden. Het is namelijk zo dat variaties in samenstelling steeds een verschillend eindproduct opleveren. Hierdoor neemt de kans op maag-darm klachten bij uw huisdier toe. Bij het gebruik van een ‘fixed formula’ blijft het eindproduct steeds hetzelfde, waardoor dit risico tot een minimum beperkt wordt.

Andere levensfase, andere voeding
Meer nog dan mensen hebben huisdieren voeding nodig die qua samenstelling past bij hun levensfase:

Partners
Bol.com
grootste assortiment
Petsplace.nl
grootste dierenketen
Hondenbed.nl
bedden en manden

De groeifase
Het zo belangrijke eerste levensjaar noemen we ook wel de groeifase. In de groeifase is het essentieel om uw pup of kitten specifiek puppy- of kittenvoer te geven.
Hill’s Science Plan voer voor pups en kittens is o.a. verrijkt met anti-oxidanten en natuurlijk DHA (een omega-3 vetzuur). De anti-oxidanten zorgen voor een betere ontwikkeling van het immuunsysteem en DHA zorgt voor een betere ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen.

De volwassenfase
Na 12 maanden kunt u overgaan op voeding voor volwassen honden en katten. Hill’s Science Plan biedt voeding die voorziet in de specifieke vitaminen- en mineralen balansbehoefte, aangepast aan de volwassen leeftijd.

De Seniorfase
Huisdieren zijn sneller dan u misschien denkt ‘op leeftijd.’
Een grote hond (> 25 kg) is na 5 jaar al een ‘senior’, een kleinere hond (< 25 kg) en een kat dienen al bij een leeftijd van 7 jaar over te gaan op voeding voor de oudere hond of kat. Dit komt doordat de stofwisseling omstreeks deze leeftijd verandert, zodat het van belang is om het voer aan te passen.
Science Plan Mature Adult bevat voedingsstoffen en energiegehalten die aangepast zijn aan de behoeften van honden en katten van 7 jaar en ouder. Zo bevat het bijvoorbeeld veel omega-3 vetzuren die belangrijk zijn voor het behoud van gezonde gewrichten.

Hill’s Dierenvoeding
Hill’s is opgericht in 1939 door een dierenarts die vond dat we de gezondheid van dieren net zo serieus moesten nemen als die van onszelf. Onze missie is om de speciale relatie tussen mensen en hun huisdieren te verrijken en verlengen. Om dit te doen maken we huisdiervoeding van de hoogste kwaliteit.

Wilt u meer weten?
Heeft u vragen, wilt u meer informatie over Hill’s Science Plan of wilt u weten waar u Hill’s kunt kopen, bel dan de gratis Hill’s Voedingslijn op 0800-0222466 of kijk eens op www.Hillspet.com

Hill’s op Facebook
Via onze Facebookpagina: http://www.facebook.com/HillsNL kunt u interessante artikelen vinden over het gedrag en de verzorging van uw huisdier, tips uitwisselen met andere huisdiereigenaren en dierenvrienden, deelnemen aan prijsvragen en meedoen aan onze fotowedstrijd. Vind ons leuk op facebook!